Auzu pārslu biezputra ar mandeļu pienu “Ideālās brokastis”

07-02-2019

Screenshot_257

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Pagatavošana: vienkārši

Sastāvdaļas
3/4 un 1/2 glāzes mandeļu piena
1/4 glāze gabaliņos sagrieztu riekstu
½ glāze ķiršu
½ tējkarote kanēļa
1 tējkarote medus
1,5 glāze auzu pārslu
3/4 glāze ābolu sulas

Pagatavošana
1. Sajauc auzu pārslas, riekstus, kanēli, žāvētus augļus bļodiņā, pievieno ābolu sulu un 3/4 glāzi piena.

2. Sajauc un atstāj uz nakti ledusskapī.

3. Sagriež ķiršus, pievieno pāris pilienus medus.

4. Gatavo putru liek divās bļodiņās, katrai pievienojot 1/4 glāzi piena.

5. Kārtīgi samaisa un pārkaisa ar riekstiem un ķiršiem.