Vienkārša medus un etiķa marināde lieliski izceļ rūgteno rutku vai balto redīsu garšu.
Pagatavošanas laiks
Kopējais: 25 minūtes
Aktīvais (vajadzīga jūsu klātbūte): 10 minūtes
Porciju skaits: 4
Sastāvdaļas
2 nelieli zaļie vai melnie rutki
3 ēdamkarotes ābolu etiķa
2 ēdamkarotes ūdens
1 ēdamkarote medus
Sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
1․ Rutkus sarīvē uz korejiešu burkānu rīves vai sagriež tievos salmiņos.
2․ Etiķi sajauc ar ūdeni un medu.
3․ Pievieno sāli, piparus, pārlej ar marinādi un atstāj vismaz uz 10–15 minūtēm.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Gardi marinēti redīsiņi. Kraukšķīgi un pikanti!
Ātri marinēti tomātiņi ar ķiplokiem. + Vēl trīs ātro marinējumu receptes!
Marinētas bietītes visiem dzīves gadījumiem. + Vēl piecas ašo marinējumu receptes!
Ātri marinēti sīpoli ar ķiplokiem un garšvielām. + Vēl trīs pikantas piecminūšu uzkodiņas!