Lai pagatavotu šo košo uzkodu, vajadzīgas tikai dažas sastāvdaļas. Uzkoda izdodas pikanta un ļoti garšīga.
Sastāvdaļas
350–400 g burkānu
1 paprika
Asie pipari pēc garšas
160 ml ūdens
160 ml ābolu etiķa
Pustējkarote sāls
1 ēdamkarote brūnā cukura
Pagatavošana
1․ Burkānus, saldos un asos piparus sagriež nelielos gabaliņos un liek burkā.
2․ Ūdeni sajauc ar etiķi, sāli un cukuru. Jāpārliecinās, ka tie pilnībā izkusuši. Ļauj uzvārīties un
noņem no uguns.
3․ Pārlej dārzeņus ar marinādi, pārsedz ar vāciņu un viegli pakrata burku.
4․ Atstāj istabas temperatūrā 1–2 stundas vai visu nakti.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Ātri marinētu dārzeņu salāti. Vienkārša recepte!
Ātri marinēti sīpoli ar ķiplokiem un garšvielām. + Vēl trīs pikantas piecminūšu uzkodiņas!
Ātri marinēti redīsiņi. Garšīga piedeva salātiem un gaļas ēdieniem