Ātri marinēti burkāniņi. + Vēl trīs ātru marināžu receptes!

30-04-2021

Lai pagatavotu šo košo uzkodu, vajadzīgas tikai dažas sastāvdaļas. Uzkoda izdodas pikanta un ļoti garšīga.



Sastāvdaļas

350–400 g burkānu

1 paprika

Asie pipari pēc garšas

160 ml ūdens

160 ml ābolu etiķa

Pustējkarote sāls

1 ēdamkarote brūnā cukura

Pagatavošana

1․ Burkānus, saldos un asos piparus sagriež nelielos gabaliņos un liek burkā.

2․ Ūdeni sajauc ar etiķi, sāli un cukuru. Jāpārliecinās, ka tie pilnībā izkusuši. Ļauj uzvārīties un
noņem no uguns.

3․ Pārlej dārzeņus ar marinādi, pārsedz ar vāciņu un viegli pakrata burku.

4․ Atstāj istabas temperatūrā 1–2 stundas vai visu nakti.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Ātri marinētu dārzeņu salāti. Vienkārša recepte!

Ātri marinēti sīpoli ar ķiplokiem un garšvielām. + Vēl trīs pikantas piecminūšu uzkodiņas!

Ātri marinēti redīsiņi. Garšīga piedeva salātiem un gaļas ēdieniem