Ar tītara gaļu pildīti apelsīni. Ļoti interesanta maltīte!

23-04-2018

titars_apelsini1

Pagatavošanas laiks: 60 minūtes

Sastāvdaļas
3 apelsīni
600-700 g tītara filejas
1 tējkarote citrona sulas
2-3 olīveļļas
1 tējkarote rozmarīna
Sāls pēc garšas
1 tējkarote timiāna

Pagatavošana
1. Vispirms izgatavo apelsīnu “bļodiņas”.

2. Nogriež apelsīnam augšpusi, izņem mīkstumu, atstājot mīksto miziņu gar sieniņām.

3. Tītara gaļu nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos.

4. Gatavo marinādi, izspiežot sulu no apelsīnu mīkstuma. Pievieno 1 tējkaroti citrona sulas un olīveļļu.

5. Pēc tam pievieno rozmarīnu un citas garšvielas, samaisa.

6. Sagatavotajā marinādē marinē tītaru 30 minūtes.

7. Liek tītaru apelsīnos, uzliek “vāciņus”.

8. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai, laiku pa laikam pārlejot ar marinādi.

Labu apetīti!