
Ekrānuzņēmums
Salāti iznāk sulīgi un kraukšķīgi, ar patīkama salduma un skābuma notīm.
Pagatavošanas laiks
Kopā 1 st. 45 min.
Aktīvais (jūsu līdzdalība ir obligāta) 15 min.
Porciju skaits 4
Sastāvdaļas
Rozīnes 70-80 g
Burkāni 3-4 gabaliņi
Saldskābs ābols 1 gab.
Olīveļļa 1 ēd.k.
Svaiga citrona sula 1 ēd.k. karote
Sāls pēc garšas
Cukurs pēc garšas
Pētersīļi vai citi garšaugi daži zariņi
Sagatavošana
1․ Mērcē sultānus siltā ūdenī 15 minūtes. Notecina visu šķidrumu, nosusina.
2․ Uz rīves rīvē rupjā rīvē sarīvē burkānu un nomizotu ābolu.
3․ Bļodā sajauc sagatavotās sastāvdaļas ar eļļu, citrona sulu, sāli un cukuru.
4․ Nosedz ar plēvi vai vāku un atstāj ledusskapī uz pusotru stundu. Pasniedzot pievieno nedaudz garšaugu.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Marinētu kolrābju un burkānu salātiņi. Ēd tūlīt vai uzglabā ilgāk!
Burkānu salāti ar “Suluguni” sieru un ķiplociņu
Burkānu salātiņi ar olu “Jebkurā laikā”
Burkānu, apelsīnu un ābolu salāti “Spirgtums”
Kārtainie liellopa gaļas salāti ar korejiešu burkāniem un zirnīšiem. + Vēl desmit salātu receptes!