Pavasarīgi salāti ar siļķi un svaigiem zaļumiem ir gan sātīgi, gan sezonai atbilstoši. Kļūs par iecienītākajiem!
Daudziem garšo siļķe kažokā, bet siltajā gadalaikā kārojas ko vieglāku. Piedāvājam pagatavot pavasara versiju ar sezonas produktiem. Vienkārši un garšīgi!
Labāk izvēlēties jaunos kartupeļus. Pievieno zaļumus pēc vēlēšanās. Derēs arī ķiploki, spināti, rukola.
Sastāvdaļas
2 mazssālītu siļķu filejas
3 kartupeļi
Lociņi, pētersīļi, dilles
Puse violetā sīpola
2 ēdamkarotes augu eļļas
Sāls, pipari pēc garšas.
Pagatavošana
Kartupeļus nomazgā, nomizo un novāra sālsūdenī gatavus. Atdzesē un sagriež kubiņos.
Sīpolus sagriež plānos pusgredzenos. Siļķi sagriež mazos gabaliņos.
Visu apvieno salātu traukā un pievieno augu eļļu. Sāli vajadzēs pavisam nedaudz, jo siļķes jau ir sālītas.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Salāti ar siļķi, kartupeļiem un olām. + Vēl piecas lieliskas receptes!
Siļķe kažokā kā uzkodu torte. + Vēl piecas populāro salātu receptes!
Siļķe kažokā ar želatīnu. + Vēl četras labākās iecienīto salātu receptes!
Biešu salāti ar siļķi un gurķīti Berlīnes gaumē. + Vēl desmit lieliskas salātu receptes
Salāti “Līgavas plīvurs”. Pārspēj rasolu un siļķi kažokā!