Ātri marinēti rutki ar ābolu etiķi un medu. + Vēl piecas ātro salātu receptes!

26-04-2023

Vienkārša medus un etiķa marināde lieliski izceļ rūgteno rutku vai balto redīsu garšu.

Pagatavošanas laiks

Kopējais: 25 minūtes

Aktīvais (vajadzīga jūsu klātbūte): 10 minūtes

Porciju skaits: 4

Sastāvdaļas

2 nelieli zaļie vai melnie rutki

3 ēdamkarotes ābolu etiķa

2 ēdamkarotes ūdens

1 ēdamkarote medus

Sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

1․ Rutkus sarīvē uz korejiešu burkānu rīves vai sagriež tievos salmiņos.

2․ Etiķi sajauc ar ūdeni un medu.

3․ Pievieno sāli, piparus, pārlej ar marinādi un atstāj vismaz uz 10–15 minūtēm.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Gardi marinēti redīsiņi. Kraukšķīgi un pikanti!



Ātri marinēti tomātiņi ar ķiplokiem. + Vēl trīs ātro marinējumu receptes!

Marinētas bietītes visiem dzīves gadījumiem. + Vēl piecas ašo marinējumu receptes!

Ātri marinēti sīpoli ar ķiplokiem un garšvielām. + Vēl trīs pikantas piecminūšu uzkodiņas!