Laša steiks saldi asā marinādē. Vēl piecas labas receptes!

10-01-2023

Medus, sojas mērces un aso piparu mērcē marinēta zivs izdodas neparasti garšīga.

Pagatavošanas laiks: 2 stundas

Aktīvais (vajadzīga jūsu klātbūtne): 5 minūtes

Sastāvdaļas 2 porcijām

1 citrons

1 ēdamkarote olīveļļas + cepšanai

1 ēdamkarote šķidra medus

2 ēdamkarotes sojas mērces

Pusēdamkarote aso čili piaru

2 laša steiki



Pagatavošana

1․ No citrona izspiež ēdamkaroti sulas. Sajauc ar eļļu, medu, sojas mērci un čili.

2․ Zivi liek maisiņā, pārlej ar marinādi, maisiņu aizsien un uzmanīgi sakrata. Liek ledusskapī uz aptuveni 2 stundām.

3․ Uz pannas sakarsē eļļu vidējā karstumā. Apcep zivi 2 – 3 minūtes no vienas puses, apgriež otrādi un gatavo vēl 3 – 5 minūtes.

Pagatavošanas laiks var nedaudz mainīties, tas atkarīgs no steiku biezuma.



IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Laša karpačo. Minimums sastāvdaļu, maksimums garšas baudījuma!

Visvienkāršākā laša pagatavošanas recepte. Neticami, cik viegli!

Laša šašliks diļļu un sinepju glazūrā

Laša salāti ar kivi. + Vēl piecas pavasarīgas receptes

Ceps lasis rozīņu mērcē. + Vēl piecas receptes ar lasīti!