Kā pagatavot ātru marinādi tomātiem ar ķiplokiem? Lizas Glinskas ideja.
Sastāvdaļas
500 g tomātu
10 ml 9% etiķa
3 ķiploka daiviņas
30 ml olīveļļas
Dilles/pētersīļi
10 g cukura
15 g sāls
Pagatavošana
1. Tomātiņus nomazgā, izdara iegriezumus, kā redzams video. Pievieno etiķi, cukuru, sāli un olīveļļu. Visu samaisa.
Sakapā dilles un pētersīļus, pievieno marinādei, samaisa.
2. Apvieno marinādi ar tomātiem un samaisa. Pārsedz ar pārtikas plēvi un atstāj istabas temperatūrā aptuveni uz deviņām stundām – vislabāk uz nakti. Nākamajā dienā tomātiņi gatavi!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS ĀTRO MARINĒJUMU RECEPTES!
Ātri marinētas bietītes ar sīpoliem un garšvielām. + Vēl trīs receptes!
Ātri marinēti sīpoli ar ķiplokiem un garšvielām. + Vēl trīs pikantas piecminūšu uzkodiņas!
Ātri marinēti burkāniņi. + Vēl trīs ātru marināžu receptes!
Ātri marinētu dārzeņu salāti. Vienkārša recepte!
Ātri marinēti kabači ar ķirbju sēkliņām. Gatavosi tos ļoti bieži!
Ātri marinēti redīsiņi. Garšīga piedeva salātiem un gaļas ēdieniem