Vistiņa izdodas mīksta un sulīga. Bet augļu glazūra padarīs tos vēl gardākus!
Sastāvdaļas
1 gabaliņš ingvera
1 hurma
80 g šķidra medus
2 tējkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes rīsu etiķa
6 vistas šķiņķīši
Pustējkarote sāls
1 tējkarote augu eļļas
Pagatavošana
1․ Ingveru sarīvē uz smalkas rīves, pietiks ar tējkaroti. Hurmu nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
2․ Sajauc medu ar sojas mērci, rīsu etiķi, hurmu un ingveru. Uzvāra un karsē 7–8 minūtes. Sablendē.
3․ Vistas šķiņķīšus pārkaisa ar sāli un liek uz pannas, kas ieziesta ar eļļu. Liek līdz 180 °С sakarsētā cepeškrāsnī uz 20–25 minūtēm.
4․ Pārziež šķiņķīšus ar glazūru un cep vēl aptuveni 20 minūtes.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Ķiploku eļļā cepti vistas šķiņķīši. Siekalas saskrien mutē, lasot šo recepti!
Vistas filejas klopši riekstu panējumā. + Vēl piecas lieliskas vistas ēdienu receptes
Vistas fileja pašgatavotā ananasu mērcē. + Vēl desmit idejas vistas gaļas ēdieniem!