Pievienojot pikantu mērci, tiek izceltas spilgtākas notis sēņu garšā, izdodas lieliska uzkoda!
Sastāvdaļas
4 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes augu eļļas
1 tējkarote kaltētu, maltu ķiploku
500 – 600 g šampinjonu
Pagatavošana
1․ Sojas mērci sajauc ar eļļu un ķiplokiem.
2․ Pārlej mērci sēnēm un samaisa, lai tās būtu pilnībā nosegtas. Liek ledusskapī uz 15–20 minūtēm.
3․ Ver šampinjonus uz iesmiem vai liek uz restītēm. Apcep zeltaini brūnus no visām pusēm.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Noderīgi padomi grila iekuršanai. + Labākās grila ēdienu receptes
Grilēts lasis Berlīnes gaumē. Vienkārši fantastika!
Grilēti dārzeņu un zivju iesmiņi. Alternatīva gaļai svētku piknikā!
Steiks uz grila citronu-medus marinādē
Vistas šašliciņš grila sezonas startam. Ļoti garšīgi!