Tikai dažas vienkāršas sastāvdaļas, bet ēdiens izdodas ļoti sātīgs un patiesi garšīgs.
Sastāvdaļas
2–3 burkāni
3 olas
80 g siera
1–2 zaļie lociņi
200 g mencu akniņu eļļā
Sāls, majonēze pēc garšas
Pagatavošana
1․ Burkānus vāra 25–30 minūtes, olas —10 minūtes. Atdzesē un noloba.
2․ Burkānus, olas un sieru sarīvē uz rupjas rīves. Lociņus sakapā.
3․ No akniņu bundžas nolej eļļu. Aknas saspaida ar dakšiņu, lai nepaliktu pārāk lieli gabaliņi.
4․ Salātu traukā kārtām liek burkānus, mencu aknas, olas. Katru kārtu mazliet pārkaisa ar sāli un pārziež ar nelielu
daudzumu majonēzes.
5․ Pārkaisa ar sieru un rotā ar lociņiem.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Kārtainie biešu salāti. + Vēl piecas lieliskas receptes ar vērtīgo un košo dārzeni!
Kārtainie liellopa gaļas salāti ar granātābolu sēkliņām. + Vēl piecas receptes!
Kārtainie siera salāti “Piecpadsmit minūtes”. + Desmit salātu recepšu izlase!
Kārtainie tunča salāti “Pavasara tops”. Kļūs par iecienītākajiem!
Kārtainie krabju nūjiņu un kukurūzas salāti ar grauzdiņiem