Maigs, aromātisks ēdiens ar saldenu garšu. Ļoti vienkārša un interesanta recepte.
Sastāvdaļas
3 olas
200 g krabju nūjiņu vai krabju gaļas
4-5 konservētu ananasu ripas
Majonēze pēc garšas
Pagatavošana
1․ Cieti novāra olas, atdzesē un noloba.
2․ Baltumus un dzeltenumus katru atsevišķi sarīvē.
3․ Krabju nūjiņas un ananasu sagriež nelielos kubiņos.
4․ Sajauc baltumus, ananasu un krabju nūjiņas ar majonēzi.
5․ Pārkaisa ar rīvētiem dzeltenumiem.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Salāti ar krabju nūjiņām, garnelēm, zirnīšiem. + Salātu pavāgrāmata!
Ideāla uzkoda: krabju nūjiņas un tomāti lavaša ruletē. + Vēl trīs vieglas receptes ar lavašu!
Pikantās siera bumbiņas ar krabju nūjiņām. Viens, divi gatavs!
Kārtainie krabju nūjiņu un kukurūzas salāti ar grauzdiņiem
Salāti “Čiekurs” – izskatās skaisti, garšo lieliski. + Vēl piecas labas salātu receptes!
Salāti “Jaungada vainags”. + Vēl pieci lieliski salāti svētku galdam!
Krabju “Rafaello”. Vienkārši pagatavojama, bet skaista uzkoda!