Torte ar ievārījumu un krējuma krēmu. Tik vienkārši, ka prieks!

05-01-2020

Brīnums, cik viegli pagatavot ievārījuma tortīti no kefīra mīklas.

Sastāvdaļas
2 olas
1 glāze cukura
1 glāze kefīra
1 glāze jebkura ievārījuma
2 tējkarotes sodas
0,5 glāzes pūdercukura
2 ēdamkarotes miltu

Krēmam
2 glāzes krējuma
Cukurs – aptuveni ½ – 1 glāze (pēc garšas)

Pagatavošana

Iesit bļodā 2 olas, pievienojot glāzi cukura.

Pielej glāzi kefīra, glāzi ievārījuma, 2 glāzes miltu un 2 tējkarotes sodas, turpinot maisīt.

Izcel 2 vienādus biskvītus, iestādot temperatūru uz 180 grādiem.

Gatavos biskvītus pārgriež horizontāli katru divās plātnēs ar iestieptu diedziņu vai maizes nazi.

Sakuļ biezu krējumu, pievieno 0,5 glāzes pūdercukura.

Gatavos biskvītus rūpīgi pārziež ar krējuma krēmu. Kad torte salikta, ieliek ledusskapī nostāvēties.

Krēmu var papildināt ar augļiem, ogām vai riekstiem.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Žāvētu augļu torte. + Vēl trīs gardi deserti ar žāvētiem augļiem

Augļu torte ar jogurtu un biezpienu. Bez cepšanas!

Šokolādes torte. Fiksā recepte mikroviļņu krāsnij