Sastāvdaļas
1 iepakojums vafeļu pamatnīšu
1 vidēja siļķe
3 olas
3 vidēji burkāni
100 g cieta siera
500 g majonēzes
Pagatavošana
Novāra olas un burkānus.
Siļķi iztīra, izņem asakas, sīki sagriež.
Izvēlas lēzenu trauku, klāj pirmo kārtu majonēzes, liek virsū biskvītu, tad atkal pārziež ar majonēzi un liek pirmo porciju zivs. Pēc tam atkal majonēzi, vafeli, majonēzi. Nākamos liek rīvētos burkānus, kurus atkal pārziež ar majonēzi un pārkaisa ar rīvētām olām.
Visas kārtas atkārto vēlreiz.
Pēdējo kārtu pārziež ar majonēzi un rīvētu sieru.
Torti uz nakti liek ledusskapī.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Lepna sāļā torte ar lasi vai foreli. Svētku galda rota!
Salāti “Svētku noslēpums”. Gatavo tortes formā!
Sāļais “Napoleons” ar sieru un sēnēm. Lieliska uzkoda, uzņemot ciemiņus!