Ceptas nātres spinātu vietā. Pavasaris tavā virtuvē!

13-04-2019

natres

Izrādās, ar nātrēm dažādu ēdienu pagatavošanā var aizstāt populāros spinātus: gan garšas, gan labo īpašību ziņā tie ir līdzīgi produkti. Piedāvājam ceptu nātru recepti – var pasniegt kā piedevu vai galveno ēdienu.

Tātad ekoloģiski tīrā vietā savācam nātres, kā jau visiem augiem, izvēloties jaunos dzinumus.

Nātres notīra no zariņiem, zāles un citiem piemaisījumiem. Nogriež kātiņus mazliet zemāk par divām pēdējām lapiņām. Parasti nātres aplej ar verdošu ūdeni, lai tās zaudētu asumu, bet šoreiz tas nav svarīgi, jo tās tiks ceptas – var izmantot jebkuras temperatūras ūdeni.

Nātres rūpīgi noskalo, ja to dara vēsā ūdenī, rokās uzvelk cimdus.

Nomazgātās nātres nokāš, nosusina.

Uz pannas sakarsē pāris ēdamkarotes augu eļļas, cep nātres. Gatavās nātres pārliek bļodiņā, pievieno pāris pilienus balzametiķa vai sojas mērces.

Pasniedz pie gaļas ēdieniem kopā, piemēram, ar rīsiem vai makaroniem.

Var pievienot spinātu vietā, piemēram, omletei un dažiem salātiem.

1 komentārs

  1. aizdevumus 13.04.2019 8:31 pm - Atbildēt

    Mēs piedāvājam visu veidu finanšu aizdevumus @ 3% procentu likmi. Mēs dodam no aizdevumiem robežās no €10,000.00 līdz €50,000,000.00. Visiem ieinteresētajiem pretendentiem e-pasts tagad: sloanslimited@gmail.com

    WhatsApp vai zvaniet: +1201865546