Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Pagatavošana: vienkārši
Sastāvdaļas
3/4 un 1/2 glāzes mandeļu piena
1/4 glāze gabaliņos sagrieztu riekstu
½ glāze ķiršu
½ tējkarote kanēļa
1 tējkarote medus
1,5 glāze auzu pārslu
3/4 glāze ābolu sulas
Pagatavošana
1. Sajauc auzu pārslas, riekstus, kanēli, žāvētus augļus bļodiņā, pievieno ābolu sulu un 3/4 glāzi piena.
2. Sajauc un atstāj uz nakti ledusskapī.
3. Sagriež ķiršus, pievieno pāris pilienus medus.
4. Gatavo putru liek divās bļodiņās, katrai pievienojot 1/4 glāzi piena.
5. Kārtīgi samaisa un pārkaisa ar riekstiem un ķiršiem.