Ļoti laba slavenā deserta recepte. To novērtēs pat tie, kuri ikdienā ar saldumiem ir uz “jūs”.
Sastāvdaļas (3 porcijas)
200 g liesa biezpiena
200 g smilšu cepumu
100 g krējuma
50 g cukura
1 tējkarote kafijas
Kakao
Vaniļa
Pagatavošana
1. Blenderī liek cukuru, krējumu, biezpienu, vaniļu un sajauc viendabīgā konsistencē.
2. Uzvāra kafiju.
3. Kad kafija gatava, katru cepumu tajā iemērc uz 5 sekundēm.
4. Pēc tam tos liek kārtās pamīšus ar krēmu. Visērtāk gatavot stikla trauciņā vai krūzītē.
5. Virsu pārkaisa ar kakao.
6. Liek desertu ledusskapī.
Sagaida rītu un skrien uz ledusskapi: vienaldzīgo nebūs!