Rasols ar āboliem. Varena klasiskā svētku ēdiena recepte

06-12-2018

rasols1

Sastāvdaļas
4 kartupeļi
1 ābols
5 olas
400 g liellopu gaļas
3 sālīti gurķi
100 g konservētu zaļo zirnīšu
3 burkāni
130 g majonēzes
Malti melnie pipari pēc garšas
Sāls pēc garšas

Pagatavošana
1. Kartupeļus un burkānus novāra, nomizo, sagriež kubiņos.

2. Olas cieti novāra, noloba, sagriež kubiņos.

3. Gurķus sagriež kubiņos, iztecējušo sālījumu nolej.

4. Sīpolu sasmalcina. Zirnīšus nokāš, lai notecētu liekais šķidrums.

5. Liellopa gaļu novāra sālsūdenī, atdzesē. Sagriež kubiņos.

6. Ābolu nomizo, sagriež kubiņos.

7. Apvieno visas sastāvdaļas, pievieno sāli un piparus, pieliek majonēzi un samaisa.

Labu apetīti!