
Foto – Pixabay
Lai vistas fileja izdotos sulīga un garda, nevis sausa, vērts ieklausīties šajos vienkāršajos ieteikumos, kas zināmi daudziem pavāriem.
Sastāvdaļas
100 gr – 131 kalorija, 22 g olbaltumvielu, 3 g trauku, 3 g ogļhidrātu. Tātad lielisks veids, kā iegūt daudz augstas kvalitātes olbaltumvielu bez īpašas piepūles un baudīt gardas pusdienas vai vakariņas – gaļa burtiski kūst mutē.
Sastāvdaļas
• 600 g vistas filejas
• 200 ml dabīga jogurta
• 20 g karija
• Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni. Jogurtu sajauc ar sāli, pipariem un kariju.
Marinādē liek vistas fileju, liek marinēties vēsā vietā aptuveni uz 1 stundu.
Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, laiku pa laikam (1-2 reizes) pārlejot ar marinādi.
Avots: “Fithacker”