Sulīga vistas fileja jogurta marinādē. Šefpavāra ieteikumi

26-09-2018
Foto - Pixabay

Foto – Pixabay

Lai vistas fileja izdotos sulīga un garda, nevis sausa, vērts ieklausīties šajos vienkāršajos ieteikumos, kas zināmi daudziem pavāriem.

Sastāvdaļas
100 gr – 131 kalorija, 22 g olbaltumvielu, 3 g trauku, 3 g ogļhidrātu. Tātad lielisks veids, kā iegūt daudz augstas kvalitātes olbaltumvielu bez īpašas piepūles un baudīt gardas pusdienas vai vakariņas – gaļa burtiski kūst mutē.

Sastāvdaļas
• 600 g vistas filejas
• 200 ml dabīga jogurta
• 20 g karija
• Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni. Jogurtu sajauc ar sāli, pipariem un kariju.

Marinādē liek vistas fileju, liek marinēties vēsā vietā aptuveni uz 1 stundu.

Cep cepeškrāsnī 20 minūtes, laiku pa laikam (1-2 reizes) pārlejot ar marinādi.

Avots: “Fithacker”