Pagatavošanas laiks: 65 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Sastāvdaļas
2 šķēles baltmaizes
600-700 g vistas maltās gaļas
1 sīpols
2-3 ēdamkarotes piena
200 g rīvmaizes
Sāls pēc garšas
1 daiviņa ķiploka
Melnie pipari pēc garšas
1 kabacis
Pagatavošana
1. Rūpīgi nomazgā kabačus.
2. Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno vistas maltajai gaļai.
3. No baltmaizes šķēlēm nogriež garoziņas, mīkstumu izmērcē baltmaizē.
4. Sīpolu sīki sagriež, pievieno maltajai gaļai.
5. Notīra un saspiež ķiploku, pievieno maltajai gaļai.
6. Pievieno garšvielas, malto gaļu rūpīgi izmīca.
7. Veido kotletītes, apviļā rīvmaizē un apcep no abām pusēm.
Kabaču un vistas gaļas kotletītes gatavas. Labu apetīti!