Sastāvdaļas
10 porcijām
1 kg tomātu
1 sīpols
2 lauru lapas
1 tējkarote graudu piparu
2 tējkarotes želatīna
3 ēdamkarotes etiķa
2 ēdamkarotes sāls
2 ēdamkarotes cukurs
2 glāzes ūdens
Pagatavošana
Sagatavošana: 10 minūtes › Gatavošana: 10 minūtes › Kopējais laiks: 20 minūtes
Tomātus sagriež aplīšos, sīpolus – plānos gredzenos.
Liek burkā vai plastmasas traukā (drīzai ēšanai).
Želatīnu pārlej ar pusglāzi ūdens, ļauj uzbriest.
Pagatavo marinādi, sajaucot ūdeni, sāli, cukuru, etiķi, piparus un lauru lapas. Ļauj uzvārīties.
Noņem no uguns, nedaudz atdzesē. Pievieno želatīnu, maisa līdz pilnīgai atdzišanai.
Pārlej marinādi tomātiem. Burkas aizvāko. Ļauj nostāvēties vismaz nedēļu.
Labu apetīti!
Avots: “AllRecipes”
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Tomāti ar sīpoliem želejā. Tu šo recepti jau sen meklēji!
Konservēti salāti želejā. + Receptes tomātiem želejā