Tako zupiņa ar malto gaļu un kukurūzas čipsiem. Neprātīgi garda!

13-06-2018

tako_zupa

Izmēģini jaunu recepti – interesantu zupu no visvienkāršākajām sastāvdaļām: maltās gaļas, konservētām pupiņām, kukurūzas un tomātu sulas. Recepte “pēc meksikāņu virtuves motīviem”.

Zupu var pasniegt ar rīvētu sieru, zaļajiem lociņiem, kinzu, krējumu un kukurūzas čipsiem.

Sastāvdaļas
8 porcijas
500 g liellopa maltās gaļas
1 sīpols
1 l tomātu sulas
400 g bundžiņa kukurūzas
400 g bundžiņa pupiņu
100 g tomātu pastas
0,5 glāzes ūdens
1 tējkarote malta kumīna
0,5 tējkarote maltu sarkano piparu
0,5 tējkarotes kaltētu ķiploku
0,5 tējkarotes kaltēta oregano
Sāls un melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Kopējais laiks: 30 minūtes

Apcep malto gaļu ar sīpoliem.

Pievieno atlikušās sastāvdaļas, samaisa, sakarsē uz mazas uguns. Labāk nevārīt!

Avots: AllRecipes