100 gramos – tikai 71 kalorija!
Sastāvdaļas
500 g vistas filejas
1 burkāns
2 sīpoli
2 ēdamkarotes tomātu pastas
1 lauru lapa
3 ēdamkarote pilngraudu miltu
Sāls, garšvielas pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
500 ml ūdens
Pagatavošana
Vistas fileju samaļ. Burkānus un sīpolu nomazgā, notīra. Burkānu sarīvē, sīpolu sagriež kubiņos.
Maltajai gaļai pievieno sāli, garšvielas, atkal sajauc. Pēc tam pieliek burkānus un sīpolu, vēlreiz izmīca.
Kad maltā gaļa sagatavota, no tās veido nelielas lodītes, kuras apviļā miltos.
Ieziež pannu ar eļļu un sakarsē, cep uz tās tefteļus (vēlams, lai tie satilptu uz vienas pannas).
Kad tefetļi gatavi, pieliek tiem atlikušos sīpolus un nedaudz apcep.
Pēc tam tomātu pastu izšķīdina ūdenī un pielej pie tefeteļiem. Pievieno garšvielas un sāli.
Visu liek uz mazas uguns un sautē aptuveni 45 minūtes.
Labu apetīti!