Sastāvdaļas
10 šampinjoni
500 g vistas filejas
60 g fetas siera
60 g mocarellas siera
½ ēdamkarotes papildus siera (mums – mocarella)
4 ēdamkarotes dabīga jogurta
1 ēdamkarote pilngraudu miltu
Zaļumi pēc garšas
Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Sēņu cepurītes liek uz pannas ar atvērumiem uz augšu.
Sīki sagriež vistas fileju un apcep 1 ēdamkarotē eļļas uz vidējas uguns, laiku pa laikam samaisot.
Sēņu kātiņus sīki sagriež un pievieno uz pannas vistai, gatavo vēl 5 minūtes, periodiski maisot.
Sajauc miltus ar jogurtu. Samazina uguni, lej maisījumu uz pannas.
Pievieno sāli, piparus un samaisa.
Sautē 8-10 minūtes, kamēr maisījums sabiezē, pēc tam noņem no uguns, lai atdzesētu.
Fetu sarīvē un sajauc ar sēnēm un sieru. Pievieno sīki sakapātus pētersīļus un samaisa.
Izmantojot 2 ēdamkarotes, liek pildījumu sagatavotajās šampinjonu cepurītēs.
Pārkaisa ar rīvētu mocarellu, cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.
Labu apetīti!