Šampinjoni ar vistas fileju un sieru. Ideālas pusdienas vai vakariņas!

31-05-2018

shampinjoni

Sastāvdaļas
10 šampinjoni
500 g vistas filejas
60 g fetas siera
60 g mocarellas siera
½ ēdamkarotes papildus siera (mums – mocarella)
4 ēdamkarotes dabīga jogurta
1 ēdamkarote pilngraudu miltu
Zaļumi pēc garšas
Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana
Sēņu cepurītes liek uz pannas ar atvērumiem uz augšu.

Sīki sagriež vistas fileju un apcep 1 ēdamkarotē eļļas uz vidējas uguns, laiku pa laikam samaisot.

Sēņu kātiņus sīki sagriež un pievieno uz pannas vistai, gatavo vēl 5 minūtes, periodiski maisot.

Sajauc miltus ar jogurtu. Samazina uguni, lej maisījumu uz pannas.

Pievieno sāli, piparus un samaisa.

Sautē 8-10 minūtes, kamēr maisījums sabiezē, pēc tam noņem no uguns, lai atdzesētu.

Fetu sarīvē un sajauc ar sēnēm un sieru. Pievieno sīki sakapātus pētersīļus un samaisa.

Izmantojot 2 ēdamkarotes, liek pildījumu sagatavotajās šampinjonu cepurītēs.

Pārkaisa ar rīvētu mocarellu, cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.

Labu apetīti!