Lielisks ēdiens, var pasniegt kopā ar zupu, buljonu vai boršču, kā uzkodu vakariņās vai pusdienās!
Pagatavošanas laiks: 20-25 minūtes
Sastāvdaļas
Kečups pēc garšas
1-2 armēņu lavaši
0,25 l minerālūdens
Sāls pēc garšas
300 g maltās gaļas
Hmeli suneli garšvielas
Pagatavošana
1. Maltajai gaļai pievieno minerālūdeni, rūpīgi samaisa. Pievieno hmeli suneli garšvielas un sāli.
2. Uz pannas izklāj cepamo papīru.
3. Liek lavašu uz pannas, ieziež ar kečupu.
4. Virsū plānā kārtiņā liek malto gaļu.
5. Sagriež lavašu ar malto gaļu uz pusēm. Liek cepties cepeškrāsnī 5-10 minūtes 180 grādos.
6. Gatavo lavašu ar malto gaļu sarullē ruletē.