Pagatavošanas laiks: 60 minūtes
Sastāvdaļas
3 apelsīni
600-700 g tītara filejas
1 tējkarote citrona sulas
2-3 olīveļļas
1 tējkarote rozmarīna
Sāls pēc garšas
1 tējkarote timiāna
Pagatavošana
1. Vispirms izgatavo apelsīnu “bļodiņas”.
2. Nogriež apelsīnam augšpusi, izņem mīkstumu, atstājot mīksto miziņu gar sieniņām.
3. Tītara gaļu nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos.
4. Gatavo marinādi, izspiežot sulu no apelsīnu mīkstuma. Pievieno 1 tējkaroti citrona sulas un olīveļļu.
5. Pēc tam pievieno rozmarīnu un citas garšvielas, samaisa.
6. Sagatavotajā marinādē marinē tītaru 30 minūtes.
7. Liek tītaru apelsīnos, uzliek “vāciņus”.
8. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai, laiku pa laikam pārlejot ar marinādi.
Labu apetīti!