Pagatavošanas laiks: 65 minūtes
Sastāvdaļas
1 bundžiņa konservētu ananasu
1 glāze miltu
1 glāze cukura
2 āboli
3 olas
Pagatavošana
1. Vispirms atdala baltumus no dzeltenumiem.
2. Bļodiņā sakuļ baltumus ar pusi no cukura daudzuma, otrā – dzeltenumus ar otru pusi cukura.
3. Apvieno sakultos baltumus un dzeltenumus viegli apmaisot ar karoti.
4. Izsijā miltus un pievieno sakultajām olām, samaisa.
5. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež kubiņos.
6. Ananasus sagriež nelielos gabaliņos.
7. Ieziež formu ar sviestu liek tajā ananasus.
8. Pārlej augļus ar mīklu, cep 40 minūtes 180 grādu temperatūrā.
Labu apetīti!