Sastāvdaļas
350 g vistas filejas
100 g cieta siera
1 ola
2 marinēti gurķi
0,5 ēdamkarotes rīvmaizes
0,5 sarkanie pipari
2 ēdamkarotes sojas mērces
1 tējkarote kviešu miltu
6 šķēlītes bekona
1 ēdamkarote augu eļļas
Sāls pēc garšas
Vistas garšvielas pēc vēlēšanās
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež gareniski plāksnītēs (no vienas filejas iznāks divas vai vairāk strēmelītes).
Ietin pārtikas plēvē un izdauza, lai gaļa labi izceptos un būtu maiga.
No katras puses apkaisa ar garšvielām un sāli.
Sakuļ olu ar sojas mērci, sajauc viendabīgā masā.
Vistas gabaliņus iemērc šajā maisījumā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
Ruletītes pilda ar marinētiem gurķiem, paprika un cieto sieru.
Sagriež pildījuma sastāvdaļas aptuveni vienādos salmiņos.
Pildījumu liek uz vistas filejas, satin ruletītes.
Pa spirāli ietin bekona šķēlēs un nostiprina ar zobu bakstāmajiem.
Ieziež pannu ar augu eļļu, liek virsū ruletītes, cep 20 minūtes 180 grādu temperatūrā.